torsdag 22 april 2010

Starka band!


Det finns en del bilder som bara kräver att bli scrappade. Detta är en sån bild! Den är tagen förra året på Felix och min mamma. Mellan dessa två finns det saker vi andra inte alltid förstår, men att de har något kul tillsammans har vi fattat. Jag älskar att se någon annan älska min son så otroligt mycket som min mamma....

Älskar er båda!

Materiallista: Papper från MakingMemories "Flutter". Titel från SassaFrass och QK Reuse.
Blommor från Prima.

lördag 10 april 2010

Brunson CC

Jag har deltagit på Brunson CC med två bidrag. En utmaning var att lifta en jätte-söt LO och en annan var att tolka en skiss.

Jag har inte haft så mycket tid att delta i alla tävlingar, men det var kul att kika runt och inspireras...






tisdag 6 april 2010

Love...

Det är inte ofta jag och sambon hamnar på en bild tillsammans. Detta är ett sådant ovanligt tillfälle. Bilden är från vår vinterresa till julmarknaden i Rostock. Lite glada och vimsiga på gluhwein.... ;-)





måndag 5 april 2010

Gäst DT, Milo....

Under April månad har vi en gäst DT på JP Hobby.

Välkommen, MILO! Titta gärna in på hennes blogg eller följ henne på JP Hobby bloggen.

Ny månad - ny utmaning!

Ny månad betyder givetvis ny utmaning på JP Hobby! Denna månaden är det Christina som utmanar alla till att altra något.



Pia har en rad olika boxar och askar som man kan altra men man kan ju altra i stort sett vad som helst.



All information hittar du här!



Vinnaren som lottas ut får ett presentkort från JP Hobby och skickas efter att vinnaren utsetts i början av maj. Senast den 30 april vill vi ha ditt bidrag.Lycka till!

söndag 4 april 2010

liten gå-bort present!

Jag har hittat ursöta små burkar på en amerikansk bloggsida (tyvärr har jag inte hittat tillbaka!) Jag tänkte det kunde vara kul att göra lite gå-bort-presenter till alla middagar och träffar nu under påsken.

Här är resultatet:Vill du testa att göra en egen? Det som behövs är en konservburk, en burköppnare (en "gammal" som man skruvar av locket med!), limpistol och papper samt dekorationer.


Så här gör du:


1. Välj ut en burk i passande storlek. Jag väljer helst burkar med lock med handtag (?) istället för en burk du måste öppna med konservöppnare.

2. Vänd burken upp och ner och öppna botten med konservöppnaren. Tvätta ur burken och spara botten.

3. Dekorera burken och fyll den med något gott. Jag valde kolor i min burk.

4. När burken är fylld är det dags att sätta på locket. Lägg tillbaka botten och klistra igen med limpistolen. Om du är orolig för att innehållet ska få lim på sig kan man lägga lite bakpapper i botten och vika ner under innehållet innan man limmar.

5. Nu är det bara till att vända burken rätt igen och dekorera. Jag gillar band som får flyta fram lite över kanten.



LYCKA TILL!!!