måndag 29 juni 2009

Scrapträff!

Spenderade söndagen på ett bra sätt, nämligen med scrap och skratt hos Lena och Christina. Lena fixade lokal och middag (tack än en gång för grillningen!) och Christina fixade en superluch med en riktigt lyxig sommarkaka (väntar längtansfullt på receptet...)

Givetvis blev det tid att scrappa också. Jag hade tagit med mig papper från SassaFrass så alla LO denna dagen blev riktigt färgglada. Hoppas jag snart kommit ur SF-träsket... Jag gjorde 4 LO under dagen. En LO kommer att användas som juli-utmaning på JP Hobby.

Första LO har ett foto på min son Felix. En lördagmorgon hittade han resterna av min gamla pyjamas. Pyjamasen hade jag när jag väntade Felix och när han var alldeles ny. Han vägrade sova med något annat och till slut fick jag offra min pyjamas till hans snuttefilt. När Felix började dagis i augusti -08 döpte han sin snuttefilt till "go-go". Total lycka rådde denna lördagmorgon då han hittade den superstora go-go´n som man till och med kunde använda som tröja.

Till denna LO har valt att använda två olika SF-papper. Jag ville använda ett riktigt sommarpapper och valt föll på det gula mönstrade. För att inte få för många färger la jag till ett prickigt papper. Titeln "unik" är stansad från QK "Rainbow" alfabet. Apan kommer från Cuttlekids. Tack till Christina som lånade ut trädet från sin QK "Reuse".Nästa LO handlar om hur snabbt tiden kan gå. Fotona är tagna på Ribersborgsstranden vid två olika tillfällen. Första fotot är Felix 1,5 år och kan inte gå själv. Jag oroade mig mycket eftersom det skulle inskolas på förskolan bara ett par veckor senare. Två dagar innan förskolan började han gå... Nästa foto är taget när Felix är lite mer än 2 år. Man kan se på fotot hur min sambo får jaga honom för att Felix inte ska springa iväg. Bilden visar verkligen hur livet är med Felix idag, aldrig stillsamt! Titeln är verkligen som jag känner det idag, "jag blinkade" och Felix blev en lite pojke....Titeln är utstansad från QK "Flirt". Pappert är givetvis SF.

Inga kommentarer: