söndag 6 september 2009

Steg för steg...

"Varje resa börjar med ett litet steg..." Ett uttyck jag älskar. Min son tog sina första steg ganska sent. Felix föddes med PEVA (klumpfot) och de första veckorna efter hans födsel var han gipsad. Vid 10 veckors ålder blev han operarad i båda fötterna. Efter det fick Felix ha en skena på sina fötter dag som natt. Vid sex månader blev det bara skena nattetid. I våras fick vi beskedet att allt ser bra ut. Skenan behöver han bara fram till sin treårsdag. Jag var länge orolig för hur allt skulle sluta. Att inte kunna röra sig som andra bebisar gjorde att han kröp sent och gick sent. Han pratade desto mer vilket märks idag.LO:n handlar om de första stegen han tog hemma i vardagsrummet. Stegen mot självständighet tog Felix bara 3 dagar innan dagisstarten! Fotot är inte av bästa kvalitet, taget med min mobilkamera...Pappert är min stora favorit Sassafrass (som ni redan vet...) Jag har valt att blinga mitt papper ganska mycket. Titeln är Reuse och Rainbow. "Steg för" har jag lackat och efterbahandlat med rött glitter från "you Do". Jag har stansat ut Shooting Stars från QK. Jag har sedan stämplat "ögonblick att minnas" från Jenny Sandberg. Sist satte jag på lite extra bling-stenar.
3 kommentarer:

pysselpetra sa...

Underbar LO!!!! Underbart foto!!!
skönt att han knäckte koden innan dagisstart

sandra sa...

komer knappt ihåg att han en gång inte gick, som Hannah panna. Sööööte Felix, han ser så liten ut på bilden. Min lilla plutt!

Lee sa...

Detta är verkligen en GLAD-lo. Superläcker!! Måste lifta den någon gång om det är okey... men det får bli i nov, när okt.festivalen är slut, och man kan börja slappna av lite igen... =))