fredag 14 maj 2010

Ny serie från Basic Grey

Jag har fått nytt DT-paket med superfina papper från Basic Grey! Jag har inget eget husdjur (eller räknas fiskar?) så till fina Max & Whiskers har jag valt ett annat tema.

Felix har varit tokig i Pingu sedan han var ca 6 månader. Han älskar den lilla lerpingvinen som har ett känsloregister som är få förunnat. Att kunna uttrycka så mycket utan ord är helt fantastiskt! Fotot visar stor-Pingu och Felix en eftermiddag i soffan, efter en hård dag på dagis, framför TV:n... då är Pingu allra bästa huvudkudden och bästisen!Jag har valt att blanda sticker-blommor och pappersblommor för att få mer 3D-effekt på min LO. Jag valde även att sätta 3D-lack på stickerbokstäverna för att få dom att sticka ut lite mer.
Journaling: Din älskade Pingu har hängt med sedan du var en liten bebis. Du har alltid älskat allt som Pingu innebär: glädje, skratt, tårar, ilska och allt... Ni är verkligen bästa vänner! Våren 2010

Materiallista: Papper från Basic Grey Max & Whiskers; goldie (gult med prickar) och bubbles (söta små djur). Prickigt papper från My Minds Eye. Stickers (blommor och titel) från Basic Grey. Pappersblommor från Prima. Journalingstämpel från Autumleafs.

1 kommentar:

pysselpetra sa...

Härliga glada färger, fantastiskt kort och en härlig layout!