torsdag 23 februari 2012

tappad tand

Här hemma har väntan varit låååång för Felix. Den lösa tanden har hängt på en "tråd" i några veckor. En sen kväll efter veckoshoppingen på COOP upptäckte han att tanden var borta! Han hade absolut ingen aning om var den försvunnit... Givetvis fäldes några tårar och blev lite ledsamheter, men jag skrev en lapp till tandfen och förklarade allt. Som tur var hittade hon hem till oss med en guldpeng ;-)

På den LO vill jag ha många små detaljer. Jag älskar att sitta och titta på en LO där man upptäcker nya saker hela tiden. Jag började med att låna en molnstämpel (HeroArts) från duktiga Anna Hektor (http://designbyhektor.blogspot.com/) Jag fullkomligen älskar stämpeln, måste skaffa en egen! Jag valde papper med mer pastell än jag brukar.
Jag valde papper med mer pastell än jag brukar. Pappret med siffror kommer från EchoPark och bokstavspappret kommer från OctoberAfternoon. Jag hittade även en bit genomskinligt papper från Hambly, Mini Graph. Jag hade en gammal papperspåse som jag använde till min journaling. Jag stansade ut en stjärna (tack Petra O för lånet!). Stjärnan placerade jag över siffran "20", antalet mjölktänder ;-)


Jag använde washitejp från Calisco, stämplar, knappar och en sticker från SassaFrass.

1 kommentar:

Anna Hektor sa...

Älskar också den stämpeln! Men brukar förstås oftast använda den på kort...! Nu ser jag nya möjligheter - din version är superläcker!