fredag 20 januari 2012

snö?

Det verkar inte som om vädergudarna riktigt förstått, eller det kanske bara är den vanliga skånska vintern som drabbat oss? Vi har i alla fall haft plusgrader nästan hela vintern!

Felix fick i år skridskor av sin moster med familj. Det gick bara inte att vänta på att vintern skulle slå till, så vi fick glatt gå till stadens fixade isbanor. Mycket nöjd var sonen!

Jag har använt mitt kit från Mollys (http://www.mollysscrapbooking.se/). Utmaningen i Januari var att använda så mycket som möjligt av kitet. Jag tyckte det  var något för mig, "hamstar" gärna papper....


Jag använde först ett vanligt vitt cardstock som jag stämplade med en jättestor stämpel med snöflingsmotiv (scrappers choice). Papper kommer från Jillibean soup (salt and pepper). I kitet fanns massa fina snöflingor i plast. Jag brukar välja färgglada LOs, men denna gången blev det monokromt. Inte helt likt mig, men jag gillar den kalla känslan. Jag har använt en skiss som jag fått från fina Christina...(http://www.scrapkammaren.blogspot.com/)

1 kommentar:

Lilo sa...

Fint!!! Lottar i denna utmaning strax, men ville gärna få kika på alla era bidrag också! =)